Καλέστε μας σήμερα: +302106833029 - Email: info@digital-horizon.gr

Σύνδεση Εγγραφή

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Προστασία και προστασία προσωπικών δεδομένων

Ο εικονικός αριθμός τηλεφώνου (Virtual Phone Number), μπορεί να προστατεύσει τα προσωπικά σας δεδομένα. Το προσωπικό απόρρητο αμφισβητείται σήμερα περισσότερο από ποτέ. Προστατέψτε την ταυτότητά σας με έναν εικονικό προσωπικό αριθμό τηλεφώνου.

Ο αριθμός εικονικού τηλεφώνου μπορεί να προστατεύσει τα προσωπικά σας δεδομένα.

Το προσωπικό απόρρητο αμφισβητείται σήμερα περισσότερο από ποτέ. Προστατέψτε την ταυτότητά σας με έναν εικονικό προσωπικό αριθμό τηλεφώνου.

Η υπηρεσία αριθμού τηλεφώνου Carry My Number είναι η απάντηση που περιμένατε.
Την επόμενη φορά που θα τοποθετήσετε μια διαφήμιση στην εφημερίδα, ή θα πάτε σε ένα dating site.
Την επόμενη φορά που θα τοποθετήσετε το βιογραφικό σας στο διαδίκτυο και δεν θέλετε ο σημερινός εργοδότης σας να αναγνωρίσει τον αριθμό σας.
Τι πρέπει να κάνετε;
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε έναν εικονικό αριθμό και να το αντιστοιχίσετε στο τηλέφωνό σας. Μπορείτε να τον αποσυνδέσετε ανά πάσα στιγμή. Έτσι, αν έτρεξε μια διαφήμιση στην εφημερίδα για κάποια ενοικίαση ή πώληση και συνεχίσετε να λαμβάνετε κλήσεις μετά την ενοικίαση ή την πώληση, απλά αποσυνδέστε τον εικονικό αριθμό σας και είστε ελεύθεροι από τα ενοχλητικά, περιττά τηλεφωνήματα. Μπορούμε να βοηθήσουμε στην προστασία του απορρήτου σας. Χωρίς να απαιτείται αγορά συσκευής και καμία αλλαγή του παρόχου σταθερής ή κινητής τηλεφωνικής σύνδεσης. Η υπηρεσία Virtual Phone Number είναι ένα ισχυρό και φθηνό εργαλείο προσωπικών επικοινωνιών. Σας επιτρέπει να προσαρμόσετε εύκολα τον χειρισμό κλήσεων σε οποιαδήποτε κατάσταση. Απολαύστε τον πλήρη έλεγχο μέσω του internet. Αλλάξτε εύκολα τον αριθμό κλήσης και πολλά άλλα ...

Αντί να δίνεις τον πραγματικό αριθμό σου σε φόρουμ, dating ιστοσελίδες και chat rooms, χρησιμοποιήστε έναν εικονικό αριθμό (Virtual Phone Number), που δεν μπορεί να εντοπιστεί ότι ανήκει σε εσάς. Οι χρήσεις για έναν ιδιωτικό εικονικό αριθμό τηλεφώνου είναι ατελείωτες.

 


Προϊόντα & Υπηρεσίες

  • Τηλεφωνικό κέντρο στο Σύννεφο

    Εικονικές λύσεις PBX από 6 έως 25 Επέκταση με προστιθέμενη αξία Χαρακτηριστικά

  • Γραμμές SIP

    Γραμμές SIP απο 2 έως 120 κανάλια ανάλογα με το εύρος ζώνης σύνδεσης στο διαδίκτυο

DID αριθμοί σε περισσότερες από 50 Χώρες