Καλέστε μας σήμερα: +302106833029 - Email: info@digital-horizon.gr

Σύνδεση Εγγραφή

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Για την Επιχείρηση

Σας προσφέρουμε μια Διεθνή Παρουσία για την επιχείρησή σας, αν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης και θέλετε να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας, θέτοντας την επιχείρησή σας στον παγκόσμιο χάρτη.

 

Κάντε την επιχείρησή σας παγκόσμια

Είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης και θέλετε να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας, θέτοντας την επιχείρησή σας στον παγκόσμιο χάρτη;
Είτε είστε στην αρχή είτε λειτουργείτε χρόνια, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται, μπορείτε να έχετε δικό σας μοναδικό αριθμό ΗΠΑ / Καναδά / Ηνωμένου Βασιλείου ή μπορείτε να επιλέξετε από τη λίστα διαθέσιμων χωρών για να λάβετε τον Αριθμό / Αριθμούς σας. Δημοσιεύστε τους αριθμούς σας στον ιστότοπό σας ή διανείμετε στους πελάτες σας. Η υπηρεσία μας θα επιτρέψει στους πελάτες σας να επικοινωνήσουν μαζί σας, ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας, καλώντας τον τοπικό αριθμό στη χώρα. Φανταστείτε ότι πάντα ονειρευόσασταν να πάρετε επιχειρήσεις από την Κίνα, ενώ ζείτε σε οποιαδήποτε άλλη χώρα. Τώρα απλά αγοράστε έναν αριθμό Κίνας και δημοσιεύστε τον αριθμό στον ιστότοπό σας και όλοι οι άνθρωποι στην Κίνα θα μπορούν να σας καλέσουν απευθείας από τον αριθμό κλήσης της Κίνας και θα λάβετε κλήσεις οπουδήποτε στον κόσμο και αν βρίσκεστε. Σκεφτείτε το. Θα δείχνετε μια πραγματικά μεγάλη εικόνα της επιχείρησής σας και θα απολαμβάνετε τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες και οφέλη που προηγουμένως δεν ήταν εφικτά για μια μικρή επιχείρηση με μέτριο προϋπολογισμό. Ωστόσο, το μηνιαίο κόστος τηλεφώνου σας θα παραμείνει χαμηλό - ίσως ακόμη και λιγότερο από ό, τι πριν.
Οι εισερχόμενες κλήσεις μπορούν να δρομολογηθούν σε:

  •   Κινητό τηλέφωνο (ισχύει το ποσοστό προώθησης χαμηλής χρέωσης, κάντε κλικ στο Rates για έλεγχο)
  •   Land Line (ισχύει το ποσοστό προώθησης χαμηλής χρέωσης, κάντε κλικ στο Rates για έλεγχο)
  •   Λογαριασμός iTalk (Χωρίς χρέωση προώθησης κλήσεων)
  •   Κινητό VoIP (χωρίς χρέωση προώθησης κλήσεων)

Δεν απαιτείτε η αγορά συσκευών, δεν αλλάζει ο πάροχος τηλεφωνικών συνδέσεων και σας παρέχεται ένας πλήρης κατάλογος πολύτιμων υπηρεσιών.

 


Προϊόντα & Υπηρεσίες

  • Τηλεφωνικό κέντρο στο Σύννεφο

    Εικονικές λύσεις PBX από 6 έως 25 Επέκταση με προστιθέμενη αξία Χαρακτηριστικά

  • Γραμμές SIP

    Γραμμές SIP απο 2 έως 120 κανάλια ανάλογα με το εύρος ζώνης σύνδεσης στο διαδίκτυο

DID αριθμοί σε περισσότερες από 50 Χώρες