Καλέστε μας σήμερα: +302106833029 - Email: info@digital-horizon.gr

Σύνδεση Εγγραφή

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού

Θα σας βοηθήσουμε να εξοικονομήσετε χρήματα για τη διεθνή περιαγωγή. Χρησιμοποιώντας περιαγωγή (roaming) με χρήση του κινητού σας τηλέφωνου εκτός της περιορισμένης περιοχής κάλυψης που σας προσφέρει ο πάροχος κινητής τηλεφωνίας  ή του χώρου σύνδεσης της σταθερής τηλεφωνίας.

 

Εξοικονόμηση χρημάτων  κατά την περιαγωγή (Ταξίδι)

Εξοικονόμηση χρημάτων  κατά την περιαγωγή (Roaming)
Η χρήση του κινητού σας τηλεφώνου έξω από την περιορισμένη περιοχή κάλυψης που σας προσφέρει ο πάροχος κινητής τηλεφωνίας ή του χώρου σύνδεσης της σταθερής τηλεφωνίας, είναι γνωστή ως περιαγωγή. Η περιαγωγή δεν είναι μια δωρεάν υπηρεσία. Οι φορείς επιβαρύνονται με υψηλότερο κόστος ανά λεπτό για δυνατότητα περιαγωγής. Τα τέλη περιαγωγής δεν είναι στάνταρ και διαφέρουν από πάροχο σε πάροχο. Οι χρεώσεις ενδέχεται να περιλαμβάνουν και χρεώσεις μεγάλων αποστάσεων. Το DID σάς επιτρέπει να παρακάμψετε πλήρως τις χρεώσεις περιαγωγής ή τουλάχιστον να τις μειώσετε σημαντικά. Τώρα μπορείτε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό έχοντας το κεφάλι σας ήσυχο, γνωρίζοντας ότι τα τέλη περιαγωγής δεν θα σας αφορούν. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος αποφυγής του κόστους περιαγωγής είναι η αγορά ενός αριθμού DID. Το DID σας εξοικονομεί έως και 90% στις διεθνείς χρεώσεις περιαγωγής με διεθνείς λύσεις προώθησης κλήσεων.

Πώς να προωθήσετε τις κλήσεις σας;

 •  Πριν φύγετε σε άλλη χώρα αγοράσετε από εμάς έναν αριθμό iTalk, της χώρας που ζείτε. Παρακαλούμε ελέγξτε τη λίστα των χωρών
 •  Πριν φύγετε από τη χώρα, προωθήστε όλες τις κλήσεις από το κινητό σας τηλέφωνο στον νέο αριθμό iTalk. (Αυτή η επιλογή υπάρχει σε οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο, μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας ή να επικοινωνήσετε με τον φορέα κινητής τηλεφωνίας για βοήθεια). Είναι σημαντικό να το κάνετε αυτό πριν από την αναχώρησή σας.
 •  Αφού φτάσετε στη χώρα του προορισμού σας, αγοράστε μια τοπική κάρτα SIM. (Οι κάρτες SIM πωλούνται συνήθως σε οποιοδήποτε αεροδρόμιο). Εισάγετε την κάρτα SIM στο κινητό σας τηλέφωνο.
 •  Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη, επιλέγοντας “Contact Us” στην κορυφή της ιστοσελίδας και υποβάλετε αίτημα για προώθηση ή μπορείτε να ενεργοποιήσετε μόνος σας την προώθηση κλήσεων με τη σύνδεση στο λογαριασμό σας.
 •  Συγχαρητήρια μπορείτε τώρα να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις χωρίς χρεώσεις περιαγωγής. Το μόνο που πληρώνετε είναι τα χαμηλότερα τέλη προώθησης.

 

Τώρα δεν θα χάσετε ποτέ μια κλήση και δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για τις χρεώσεις διεθνούς περιαγωγής.

 


Προϊόντα & Υπηρεσίες

 • Τηλεφωνικό κέντρο στο Σύννεφο

  Εικονικές λύσεις PBX από 6 έως 25 Επέκταση με προστιθέμενη αξία Χαρακτηριστικά

 • Γραμμές SIP

  Γραμμές SIP απο 2 έως 120 κανάλια ανάλογα με το εύρος ζώνης σύνδεσης στο διαδίκτυο

DID αριθμοί σε περισσότερες από 50 Χώρες